Geen druppels en vlekken meer

Gepersonaliseerde druppelvangers voor wijnflessen

Zet uw merk in de kijker bij een goed glas wijn. De druppelvanger houdt flessen proper en voorkomt wijndruppels op tafels, borden, tafelkleden en kledij. Deze druppelvanger houdt de flessen en oppervlakken proper en droog.

Elegant en praktisch

Vang voortaan de aflopende wijndruppels op met onze gepersonaliseerde druppelvanger. Het 'airlaid' materiaal zorgt er voor dat de wijndruppels op een zeer efficiënte manier worden geabsorbeerd.

Focus op uw merk

Met Drop Fail-kraagjes zet u uw logo en handelsmerk in de kijker tijdens evenementen of tentoonstellingen. Brand visibility terwijl uw klanten genieten van een lekker glas wijn.

Geschikt voor alle opdrukken

Uw logo, uw productkenmerken, een eigen tekening of een eenvoudig tekstbericht in kleur. Drop Fail laat uw merk schitteren.

Grote en kleine bestellingen

Er kunnen meerdere varianten en opdrukken gelijktijdig besteld en verwerkt worden. Voor kleinschalige feestjes tot grote cateringdiensten en hotels.

Druppelkraag voor wijnflessen

Personaliseerbare, verstelbare kraag die naadloos rond de hals van de fles past en geschikt is voor alle flessenvormen. Absorbeert de aflopende druppels en houdt de flessen en oppervlakken proper en droog.

Ronde onderzetter

Personaliseerbare ronde onderzetter voor glazen of flessen met diameter tot 90 mm. Absorbeert de aflopende druppels en houdt de glazen en oppervlakken proper en droog.

Vierkante onderzetter

Personaliseerbare vierkante onderzetter met afgeronde hoeken voor glazen of flessen. Absorbeert de aflopende druppels en houdt de glazen en oppervlakken proper en droog.